آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان و تمام نکات مربوط به آن
با رنگ کردن دیوار می توانید جانی تازه به فضای اتاق ببخشید و آن را زیبا تر از گذشته کنید؛ اما این کار به آن سادگی که فکر می کنید نیست. باید مراحل زیادی را پشت سر بگذارید تا نتیجه خوبی بگیرید. یکی از مراحل مهم، زیر سازی است. ما در این مقاله، آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان را قرار داده ایم و در مورد آن توضیح داده ایم.
مقدمات لازم برای رنگ آمیزی دیوار را فراهم کنید.
- وسایل را جمع آوری کنید.
اولین کاری که باید یک نقاش برای زیر سازی نقاشی ساختمان انجام دهد، آماده کردن تمامی وسایل است. هر وسیله ای که نیاز دارید را نزدیک خود قرار دهید تا بتوانید هنگام کار، راحت به آن ها دسترسی داشته باشید.
- عجله نداشته باشید.
سعی نکنید که همه کار ها را در یک روز انجام دهید. سعی کنید کار ها را به دو قسمت تقسیم کنید. روز قبل از رنگ آمیزی می توانید سوراخ های دیوار را پر کنید و نوار چسب کاغذی یا نقاشی را روی سطوح مورد نظر اعمال کنید و در روز بعد کار های دیگر را انجام دهید.
- دیوار را آماده کنید.
در آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان باید گفت که یکی دیگر از کار هایی که باید انجام دهید این است که دیوار را برای رنگ آمیزی آماده کنید. همه چیز را از روی دیوار بردارید و قسمت هایی که نمی خواهید رنگ شوند را با نوار چسب کاغذی یا نقاشی بپوشانید.
- خودتان را آماده کنید.
هر چقدر هم که تلاش کنید، باز هم قطرات رنگ روی لباس شما خواهند ریخت؛ به همین دلیل برای آماده کردن خودتان و رنگ آمیزی دیوار، بهتر است که از لباس های قدیمی خود استفاده کنید.
- دیوار مشکل دار را رنگ نزنید.
در آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان باید بگوییم که دیوار های مشکل دار نباید رنگ شوند. قبل از رنگ آمیزی این دیوار ها را تعمیر کنید.
آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان
-
زیر سازی دیوار های رنگ آمیزی نشده
وسایل مورد نیاز
- لیسه و کاردک
- لیسه و کاردک مخصوص دیوار رنگ آمیزی نشده
- پارچه تمیز
- قلم مو
- دستکش لاتکس یا نیتریل
- نوار چسب کاغذی یا نقاشی
- بتونه
- رنگ
مراحل زیر سازی دیوار های رنگ آمیزی نشده
- تمیز کردن
با استفاده از لیسه و کاردک، تکه های پاره شده کاغذ یا گچ های آسیب دیده را از روی دیوار رنگ آمیزی نشده جدا کنید. قبل از اینکه دیوار را تعمیر کنید، تمام قسمت ها باید صاف یا به داخل فرو رفته باشند.
- اعمال نوار چسب کاغذی یا نقاشی
برای آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان، باید بدانید که در مرحله بعدی برای زیر سازی دیوار های رنگ آمیزی نشده لازم است که دو بخش از نوار چسب کاغذی یا نقاشی را برش دهید. هر طول نوار باید حداقل ۵ سانتی متر بزرگ تر از سوراخ باشد.
یک لایه نازک از بتونه را اطراف سوراخ و روی نوار بمالید. دقت داشته باشید که به نوار ها نباید فشاری وارد شود؛ زیرا ممکن است که پاره شوند.
- اعمال بتونه بیشتر
در این مرحله باید با استفاده از لیسه و کاردک مخصوص دیوار رنگ آمیزی نشده، با احتیاط تمام ناحیه را با بتونه بپوشانید.
- خشک شدن بتونه دیوار رنگ آمیزی نشده
در آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان باید بدانید که بعد از اعمال بتونه خشک برای تعمیر، باید اجازه دهید که بتونه جا بیفتد. این فرایند می تواند بین دو تا سه ساعت طول بکشد. می توانید با گرم کردن محل به خشک شدن بتونه سرعت ببخشید.
- تکرار فرایند
برای اینکه بتوانید نتیجه بهتری بگیرید، این مراحل را چند بار دیگر با اعمال لایه های دیگر تکرار کنید. برای این کار بعد از هر بار اعمال لایه، باید یک بار سنباده بزنید. فقط دقت داشته باشید که نباید عمیق سنباده بزنید.
- تمیز کردن و رنگ آمیزی
برای آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان، بعد از اعمال لایه ها روی دیوار و اطمینان از تعمیر شدن آن، می توانید دیوار را تمیز کنید و رنگ بزنید.
-
زیر سازی دیوار های گچی
وسایل مورد نیاز
- ابزار ۵ در ۱
- جارو برقی کوچک
- قیچی
- لیسه و کاردک ۱۵ و ۳۰ سانتی متری
- ترکیب دیوار رنگ آمیزی نشده
- نوار چسب کاغذی یا نقاشی
- سنباده ۱۵۰
مراحل زیر سازی دیوار های گچی
- آماده کردن درز ها و سوراخ ها
با استفاده از ابزار ۵ در ۱، لبه های ترک و سوراخ را ببرید و مواد شل را جدا کنید. برای تمیز کردن آن از جارو برقی کوچک استفاده کنید.
- برش دادن نوار چسب کاغذی یا نقاشی
یک یا چند قطعه از نوار چسب کاغذی یا نقاشی دیوار رنگ آمیزی نشده را اندازه بگیرید و برش دهید و آن را روی ترک قرار دهید. برای اینکه بتوانید بهتر این کار را انجام دهید، می توانید از قیچی برای بریدن نوار چسب کاغذی یا نقاشی استفاده کنید.
- پخش کردن ترکیب
قسمتی کوچک از بتونه را با کمک یک لیسه و کاردک ۱۵ سانتی متری بردارید و یک لایه نازک از آن را روی شکافی که نوار چسب کاغذی یا نقاشی چسبانده اید، بمالید.
- نوار زنی مجدد
بعد از بتونه کاری دیوار و خشک شدن آن دوباره باید روی محل را نوار بزنید. نوار به هیچ عنوان بعد از چسبیدن نباید چروک شود یا هوا داشته باشد.
- پخش کردن مجدد بتونه
در آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان، در مرحله بعدی باید دوباره با لیسه و کاردک ۱۵ سانتی متری، بتونه را روی نوار بمالید و منتظر بمانید تا خشک شود.
- سنباده زدن
بعد از اعمال لایه ها، باید آن را سنباده بزنید تا سطح یکدستی ایجاد شود. می توانید قبل از سنباده زدن یک لایه اضافی دیگر نیز اعمال کنید.
- تمیز کاری
بعد از اتمام کار، جمع کردن وسایل و تمیز کردن محل با جاروبرقی و پارچه خشک را فراموش نکنید.
زیر سازی و تعمیر سوراخ های بزرگ در دیوار های رنگ آمیزی نشده
وسایل مورد نیاز
- مداد
- اره دیوار
- متر نواری
- اره
- مته با لقمه پیچ گوشتی
- ابزار یک در پنج
- لیسه و کاردک ۱۵ سانتی متری
- اسفنج سنباده ۱۵۰
- راگ
- قلم مو
- نوار اتصال
- ترکیب دیوار رنگ آمیزی نشده
- آماده کردن دیوار
در آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان برای تعمیر سوراخ های بزرگ در دیوار رنگ آمیزی نشده، ابتدا باید لبه های سوراخ را کوتاه کنید تا حالتی مربعی یا مستطیلی بگیرد.
- نصب نوار پشتیبان
دو تکه الوار یا تخته سه لا آماده کنید. تکه ها باید چند سانتی متر از سوراخ بزرگ تر باشند. حال قطعه های چوبی را با استفاده از پیچ های مخصوص به دیوار محکم کنید. بین دو قطعه چوب باید فاصله باشد. یکی در پایین سوراخ و یکی در بالای سوراخ.
- نصب یک تکه دیوار خشک
حال باید یک تکه از دیوار خشک را روی سوراخ قرار دهید. با استفاده از پیچ، تکه را روی چوب های پشتی متصل کنید.
- پوشاندن درز ها
با استفاده از نوار اتصال، درز ها را بپوشانید. مطمئن شوید که چروکی بعد از نصب نوار ها وجود ندارد.
- اعمال بتونه
بتونه دیوار رنگ آمیزی نشده را روی دیوار اعمال کنید. سپس بگذارید که خشک شود. بعد از خشک شدن سطح آن را با لیسه و کاردک خراش دهید تا هر گونه ناصافی از بین برود. لایه های دوم و سوم را نیز بعد از خشک شدن لایه قبلی اعمال کنید.
- سنباده زدن
برای صاف شدن سطح مورد نظر، آن را سنباده بزنید. فقط دقت داشته باشید که در سنباده زدن زیادی روی نکنید.
- رنگ بزنید.
در آموزش زیر سازی نقاشی ساختمان باید گفت که بعد از سنباده زدن دیوار آماده است و می توانید رنگ آمیزی را شروع کنید. برای گرفتن نتیجه بهتر ابتدا پرایمر رنگ را روی دیوار اعمال کنید و بعد از خشک شدن آن، دیوار را رنگ بزنید.