آموزش نحوه ساخت بتونه پلاستیک

قبل از این که مقاله ساخت بتونه پلاسیتک را شروع کنیم، خوب است که اول از همه در مورد بتونه توضیح دهیم تا بتوانید درک درستی از آن داشته باشید. بتونه یک مخلوط صاف سفید رنگ است که قبل از رنگ آمیزی روی دیوارها استفاده می‌شود. بتونه در ابتدا به صورت پودر موجود است و سپس به صورت خمیر در می‌آید و می‌توان از آن استفاده کرد.

خوب است بدانید که بتونه می‌تواند میزان خرابی دیوار شما را کاهش دهد. ساخت بتونه پلاستیک و استفاده از آن همچنین می‌تواند دیوار شما را در آب، حرارت و سایش نیز مقاوم کند و از پوسته پوسته شدن ناخواسته آن‌ها جلوگیری کند. برای خواندن ادامه مطلب، مجله مینیاتور را دنبال کنید.

بتونه پلاستیک

بتونه پلاستیک یکی از محصولات مهم برای رنگ آمیزی ساختمان است که قبل از اجرای رنگ باید آن را تهیه کنید. مهم‌ترین وطیفه بتونه پلاستیک، پر کردن ترک‌ها، حفره‌ها و خراش‌های دیوار است. گاهی خراش‌ها یا سوراخ‌های دیوار می‌تواند در پایین دیوار باشد. این سوراخ‌ها اغلب لانه مورچه‌ها و سایر حشرات هستند که در صورت باز بودن، می‌توانند برای محیط خانه شما مزاحمت ایجاد کنند. بهترین راه برای جلوگیری از ورود آن‌ها به داخل خانه و ایجاد مزاحمت، پُر کردن سوراخ‌ها با بتونه است.

بتونه پلاستیکی

اگر به دنبال رنگ آمیزی دیوار خانه با رنگ پلاستیک هستید، حتما پیش از اجرای رنگ باید از بتونه رنگ پلاستیک یا بتونه پلاستیکی استفاده کنید. به هیچ عنوان نباید از بتونه روغنی برای رنگ‌های پایه آب پلاستیک استفاده نمایید. اگر چه کارشناسان ما توصیه می‌کنند که رنگ پلاستیک را برای سقف در نظر بگیرید اما در برخی مواقع نیز امکان این وجود دارد که شما رنگ پلاستیک را برای بدنه دیوار نیز استفاده کنید.

بتونه رنگ پلاستیک

بتونه رنگ پلاستیک در دو نوع پودری و خمیری تولید می‌‌شود. تفاوت بتونه پودری و خمیری در مراحل تهیه و اجرای آن است. به طور مثال، بتونه خمیری کاملا آماده است و شما نیاز به ساخت آن ندارید. یعنی بتونه خمیری به صورت کاملا آماده توسط کارخانه تولید و مصرف کننده تنها با لیسه و کاردک، آن را بر روی دیوار اعمال می‌کند.

این در حالی است که بتونه پودری اینگونه نیست و پیش از اجرا، باید ساخته شود. زیرا بتونه به صورت پودری است و برای اجرا، باید به صورت خمیری شکل دربیاید. در ضمن برای ساخت پودر بتونه، مقداری آب نیاز دارید تا از حالت پودر به خمیر تغییر شکل دهد.

علاوه بر این، بتونه پودری و خمیری، از نظر مقدار و قیمت نیز تفاوت دارند. قیمت بتونه خمیری نسبت به بتونه پودری بیشتر است. دلیل این موضوع هم به آماده‌سازی کامل بتونه توسط کارخانه برمی‌گردد. از طرفی بتونه پودری مقدار بتونه بیشتری را به مشتری عرضه می‌کند. به طوری که پس از هر بار مصرف، نگرانی بابت خشک شدن محصول وجود ندارد.

بنابراین بتونه در حالت خمیری، کمتر از یک ساعت دوام خواهد داشت و به مرور زمان (در صورت بسته بودن درب آن) امکان خشک شدن آن وجود دارد. وقتی هم بتونه خشک شد، تاریخ انقضاء آن به پایان رسیده است.

کاربرد بتونه چیست؟

ساخت بتونه پلاستیک

چه هنگامی که به یک خانه جدید اسباب کشی می کنیم و چه هنگامی که خانه قدیمی خود بازسازی می کنیم ، همیشه می خواهیم که خانه ما بهترین ظاهر را داشته باشد و بی  عیب و نقص به نظر برسد. برای این که بتوان به این ظاهر بی عیب و نقص و زیبا رسید باید نکات بسیار زیادی را در هنگام تعمیر خانه رعایت کرد. یکی از راه هایی که می توانید به کمک آن ظاهری بی نقص به خانه خود بدهید ، استفاده از بتونه است. به همین خاطر ما در این مقاله در مورد بتونه و نحوه ساخت بتونه پلاستیک توضیح داده ایم.

خرید بتونه اکریلیک همه کاره ۱ کیلویی نهنگ نشان

بتونه زدن دیوار در واقع به عنوان یک مرحله مقدماتی در نوسازی خانه است. بتونه می تواند باعث افزایش طول رنگ خانه شود. بتونه ها مدل های بسیار زیادی دارند. ما در ادامه به مدل پلاستیکی آن اشاره کرده ایم.

طرز تهیه بتونه پلاستیک

دو روش کلی برای تهیه بتونه پلاستیک وجود دارد. روش اول این است که ابتدا مقداری پودر بتونه درون یک ظرف بریزید و سپس برای تبدیل شدن به حالت خمیری، به آن آب اضافه کنید. در روش دوم شما می‌توانید از رنگ به جای آب استفاده نمایید. یعنی برای خمیری شدن پودر بتونه از رنگ پلاستیک استفاده کنید.

هر دو روش کاربردی است و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. در هر صورت، توجه داشته باشید اگر احساس کردید که بتونه شما فاقد چسبندگی است، حتما مقداری چسب چوب به ترکیب پودر بتونه و رنگ اضافه نمایید.

ساخت بتونه پلاستیک

با استفاده از مقداری بتونه می توانید پروژه رنگ آمیزی خود را به طور چشمگیری بهبود دهید. برای ساخت بتونه پلاستیک مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اولین و مهم ترین کاری که باید انجام دهید این است که ماسکی را بر روی صورت خود قرار دهید تا از استنشاق گرد و غبار جلوگیری شود. علاوه بر ماسک ، از دستکش های لاستیکی نیز استفاده کنید تا بتوانید دستان خود را نیز از گرد و غبار ایمن نگه دارید.
  2. مقداری رنگ پلاستیک که قصد استفاده از آن را دارید، بگیرید و آن را به یک سطل یا یک ظرف کوچک اضافه کنید. برای شروع و ساخت بتونه پلاستیک مقداری بتونه به رنگ اضافه کنید. برای مخلوط این دو ماده از قلم مو، چاقو یا پالت خود استفاده کنید و ترکیب را به خوبی هم بزنید. توجه کنید اگر مقدار بسیار کمی از رنگ را نیاز دارید، بهترین کار این است که این ترکیب را روی یک پالت رنگی انجام دهید.
خرید محصول
  1. مقدار بیشتری بتونه به ترکیب اضافه کنید تا ترکیب شما حالتی غلیظ و خمیری مانند پیدا کند. اگر اشتباهی مخلوط را بیش از حد غلیظ کردید، مقداری رنگ بریزید تا ترکیب رقیق تر شود. همچنین اگر باز هم قصد داشتید که آن را رقیق تر کنید، می توانید از آب استفاده کنید. ترکیب را آنقدر هم بزنید تا از قوام آن راضی باشید.
  2. در مرحله آخر برای ساخت بتونه پلاستیک ، باید مقداری از رنگ را با قلم مو یا چاقو خود بردارید و آن را به یک تکه بوم، تخته یا کاغذ بمالید. قبل از اینکه نقاشی را با آن آغاز کنید ، چند ضربه به قلم مو خود بزنید تا از غلظت درست بتونه اطمینان حاصل کنید.

آموزش بتونه کاری رنگ پلاستیک

خیلی از کارشناسان معتقدند که رنگ پلاستیک برای سطوح غیر قابل دسترس و کم تردد مناسب است. اما باید دید قصد رنگ آمیزی صاحب خانه از رنگ پلاستیک چیست. در هر شکل، بتونه رنگ پلاستیک برای رنگ‌های پایه آب پلاستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد که معمولا غلظت بالایی نسبت به بتونه روغنی ندارد.

وقتی بتونه پلاستیکی شما آماده شد، نوبت به اجرای آن می‌رسد. برای اجرای بتونه کاری رنگ پلاستیک، حتما از لیسه و کاردک استفاده کنید. کاردک محل نگهداری بتونه و لیسه برای اعمال بتونه در سطوح مختلف است. در حین اجرای بتونه کاری بر روی دیوار به ویژه رنگ پلاستیک، دقت زیادی داشته باشید که ماده مورد نظر به این سو و آن سو نرود.

نحوه استفاده از بتونه

نحوه استفاده از بتونه

مهم ترین سوالی که در هنگام استفاده از بتونه برای کاربران پیش می آید، این است که اول از بتونه استفاده کنیم یا پرایمر. تقریبا اکثر برند های تولید کننده رنگ و متخصص در این حوزه توصیه می کنند که از بتونه پس از خشک شدن اولین لایه پرایمر بر روی دیوار استفاده کنید. اما برخی از برند ها وجود دارند که پیشنهاد می کنند قبل از استفاده از پرایمر از بتونه استفاده کنید.

خرید پودر مل ۵ کیلویی سید همدان

دلیل اصلی این برند ها، این است که بتونه می تواند ترک ها و فرورفتگی ها روی دیوار را پر کند. یکی دیگر از دلیل های استفاده از بتونه قبل از پرایمر این است که بتونه تا حد زیادی می تواند طول عمر رنگ شما را زیاد کند. همچنین استفاده از یک یا دو لایه بتونه قبل از اعمال رنگ نهایی می تواند درخشش فوق العاده را به دیوار و رنگ شما بدهد.

به طور کلی چه برای ساخت بتونه پلاستیک و چه برای استفاده از بتونه های آماده خوب است که دفترچه راهنمای آن را بخوانید. در این دفترچه ها معمولا دستور العمل های مخصوصی وجود دارند که به شما کمک می کنند تا بهترین نتایج را به دست بیاورید.

خرید پودر مل ۱۰ کیلویی سید همدان

نکته مهمی هم که خوب است در استفاده از بتونه به آن اشاره کنیم، این است که قبل از استفاده از بتونه دیوار خود را از وجود هر گونه لکه، چربی یا کثیفی تمیز کنید تا بتونه نتیجه بهتری بدهد.

مزایا و معایب بتونه

برای ساخت بتونه پلاستیک و به طور کلی آشنایی با خود بتونه، خوب است که با مزایا و معایب آن آشنا شوید.

مزایای بتونه

  • بتونه یک راه مقرون به صرفه برای کاهش رنگ مصرفی است که به شما کمک می کند با مقدار رنگ بسیار کمتری دیوار خود را رنگ کنید و هزینه های تمام شده را کاهش دهید.
  • بتونه می تواند رنگ و دیوار شما را ضد آب کند. به همین خاطر است که بتونه می تواند از تجمع رطوبت روی دیوار جلوگیری کند.
خرید لیسه ساختمانی ۲۰ سانتی ارش
  • بتونه رنگ دیوار شما را با دوام تر و مقاوم تر می کند. زیرا بین این دو پیوندی قوی ایجاد می شود.
  • بتونه رنگ شما را براق می کند.
  • از پوسته پوسته شدن رنگ جلوگیری می کند.
  • به تقویت و استحکام دیوار کمک می کند.
تماس با ما

معایب

  • استفاده از آن به مهارت زیادی نیاز دارد. زیرا زود خشک می شود.
  • پاک کردن بتونه پس از استفاده سخت است.
  • پس از خشک شدن قابل تغییر نیست.
  • بتونه دارای مواد سمی است که می تواند باعث حساسیت پوست شود.

جمع‌بندی

آن زمان که فقط انتخاب رنگ اهمیت داشت گذشته است. شما باید برای افزایش جذابیت و مقاومت خانه های خود در کنار رنگ ها از بتونه ها استفاده کنید. بتونه‌ها مدل‌های مختلفی دارند و می توانند مقاومت و زیبایی رنگ‌های خانه شما را افزایش دهند. به همین خاطر در این مقاله در مورد نحوه ساخت بتونه پلاستیک توضیح دادیم و به برخی از مزایا و معایب بتونه‌ها اشاره کردیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید