پرایمر ساختمانی و کاربردهای آن
اگر دیوار خانه خود را تازه ساختهاید و یا قصد ترمیم آن با بتونه را دارید، استفاده از پرایمر ساختمانی پیش از رنگآمیزی ضروری است. برای اجرای پرایمر و اعمال آن بر روی سطوح مختلف به ویژه سطوح گچی، باید آموزشهای لازم را در این زمینه ببینید. در این مقاله به موضوع پرایمر ساختمانی و کاربردهای آن میپردازیم.
همچنین سعی داریم تا در این مقاله درباره موضوعاتی مانند پرایمر ساختمانی، مزایای پرایمر ساختمانی، انواع پرایمر ساختمانی، انواع پرایمر رنگ، چه زمانی از پرایمر استفاده کنیم؟ چه زمانی از پرایمر استفاده نکنیم؟ روش استفاده از پرایمر اکریلیک، ترکیب پرایمر و چسب چوب، پرایمر صنعتی چیست، انواع پرایمر صنعتی، قیمت پرایمر ساختمانی، قیمت پرایمر دیوار سیمانی و قیمت پرایمر بتن، به طور مفصل صحبت کنیم.
پرایمر ساختمانی
در پاراگراف قبل به شما گفتیم که پرایمر ساختمان چیست و چه کاربردی دارد. در این پاراگراف قصد داریم تا به این موضوع برسیم که چه رنگهایی نیاز به پرایمر ساختمانی دارند. به طور مثال میتوان به رنگهای ساختمانی مانند رنگ روغنی و اکریلیک اشاره کرد. البته برخی مواقع نیز وجود دارد که شما نیازی به اجرای پرایمر ساختمان ندارید. همچون زمانی که سطح مورد نظر شما پیش از این، پرایمر خورده باشد. بنابراین اگر در گذشته بر روی دیوار خانه شما پرایمر زده شده باشد، نیازی به اجرای دوباره آن نیست.
این تمام ماجرا نیست و پرایمر ساختمانی باید برای دیوارهای تازه گچ شده اجرا شود. اجرای پرایمر باعث میشود که سطح دیوار مقدار رنگ کمتری جذب کند. با این حال، رنگهای ساختمانی مانند رنگ پلاستیک، نیازی به اجرای پرایمر ندارند. زیرا این رنگ پایه آب است و برای سطوح پر تردد مناسب نیست. بیشترین مصرف رنگ پلاستیک در سقف ساختمان است.
از طرفی، رنگ روغنی، اکریلیک و حتی رنگهای صنعتی مانند پلی یورتان و اپوکسی نیز، نیاز به اجرای پرایمر دارند. پرایمر محصول بسیار مفیدی است. زیرا در صورت استفاده نکردن از آن، امکان مصرف زیاد رنگ و افزایش هزینه نهایی رنگ آمیزی وجود دارد. پس برای جلوگیری از تراشیدن هزینه اضافی، از پرایمر ساختمانی استفاده کنید.
(اگر قصد خرید و اطلاع از قیمت رنگ روغنی برندهای درجه یک را دارید، از محصولات متنوع موجود در فروشگاه مینیاتور دیدن کنید)
انواع پرایمر رنگ
پرایمر رنگ در انواع مختلفی تولید میشود که همه چیز بستگی به نوع رنگ یا سطح مورد نظر شما دارد. اگر دیوار شما روغنی است (یعنی رنگ روغنی بر روی آن زده شده)، باید از پرایمر روغنی استفاده کرد. نقطه ضعف اصلی پرایمر روغنی، سرعت پایین خشک شدن آن است. با این حال، عمر و دوام بالایی دارد.
از دیگر پرایمر ساختمانی میتوان به پرایمر شلاک اشاره کرد. این نوع پرایمر نیز از بوی نامطبوع رنگ جلوگیری میکند. مکانیزم این رنگ به گونهای است که از بروز لک و خش نیز جلوگیری به عمل میآورد.
سایر پرایمرهای ساختمان عبارتند از:
- پرایمر رنگ روغنی
- پرایمر رنگ شلاک
- پرایمر رنگ اکریلیک
- پرایمر رنگ پلی یورتان
- پرایمر سیمان و بتنی
- پرایمر رنگ ساختمان
شاید با خود فکر نکردهاید که گاهی میتوان به جای مصرف زیاد رنگ، صرفهجویی مناسبی داشت. منظور از صرفه جویی این نیست که در مصرف رنگ کم کاری کنید، بلکه به جای آن از محصولاتی برای کاهش مصرف رنگ استفاده نمایید. با این وجود، چه محصولی وجود دارد که در زمینه کاهش مصرف رنگ، کمک شایان توجهی میکند. به شما میگوییم که پرایمر ساختمانی یکی از آن محصولات مناسب برای کاهش رنگ است.
پرایمر ساختمان یا پرایمر رنگ ساختمان، جزو محصولات کاربردی در زمینه کاهش مصرف رنگ است. فرآیند استفاده از پرایمر، بستگی به رنگ شما دارد. باید ببینید که رنگ شما از چه نوعی است و بر اساس آن پرایمر را انتخاب نمایید. در ادامه به شما خواهیم گفت که برای رنگهای ساختمانی، چه نوع پرایمری استفاده میشود. فقط فراموش نکنید که پیش از رنگ آمیزی، حتما از پرایمر ساختمانی استفاده کنید.
پرایمر ساختمانی چیست؟
پرایمر ساختمانی یک نوع پوشش اولیه است که پیش از رنگآمیزی سطوح مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول علاوه بر کاهش مصرف رنگ حین رنگآمیزی، زمینه را برای قوام بیشتر رنگ پس از اجرا به وجود میآورد. پرایمر ساختمانی نه تنها از سطح دیوار پیش از رنگآمیزی محافظت میکند، بلکه به عنوان عامل مهمی برای چسبندگی بهتر رنگ شناخته میشود.
پرایمر شرایط ایدهآلی را برای جلوه رنگ روی سطوح مختلف به وجود میآورد. پرایمر ساختمانی علاوه بر توزیع یکنواختتر رنگ روی سطح دیوار، چسبندگی و دوام بیشتر رنگ را امکانپذیر میکند.
همیشه باید از پرایمر برای رنگآمیزی دیوار جدید استفاده کنید. در ضمن اگر دیوار خانه نیاز به تعمیرات و اعمال بتونه داشت، شما میتوانید نقاط بتونه شده را پرایمر بزنید.
مزایای پرایمر ساختمانی
- پوششدهی و چسبندگی مناسب
- خاصیت کشسانی عالی
- مقاوم در برابر آب و رطوبت
- مقاوم در برابر اسیدها
- مقاوم در برابر حرارت و آتش
- سرعت خشک شدن بالا
- پرکننده منافذ سطحی و عمیق سطوح
انواع پرایمر ساختمانی
۱- پرایمر رنگ روغنی
- پرایمرهای مبتنی بر روغن تنوع زیادی دارند. زیرا این نوع پرایمرها هم با رنگ روغن قابل استفاده است و میتواند بر روی سطوح مختلف اعمال شود.
- پرایمر میتواند سطح آسیب دیده و منافذ چوب را ترمیم کند
- پرایمر میتواند سطح آسیبدیده را برای رنگآمیزی مناسب آماده کند.
- این پرایمر بر سطح فلزاتی مانند فولاد نیز به خوبی عمل میکند.
- بافت آن به گونهای است که از ظاهر شدن لکهها بر روی سطوح در هنگام رنگآمیزی جلوگیری میکند.
- خشک شدن آنها نیازمند زمانی طولانی است.
- قابلیت قرار گرفتن طولانی مدت در کنار مواد شیمیایی را ندارد.
۲- پرایمر شلاک
- پرایمر شلاک به اندازه پرایمرهای روغنی همهکاره نیست.
- این پرایمر از الکل دناتوره تهیه شده است.
- در جلوگیری از لکهدار شدن سطوح و پخش شدن بوی نامطبوع رنگ به شکل موثری عمل میکند.
- سطوحی مانند دیوارهای آسیب دیده از دود یا آب شدید که نیاز به آببندی و بر طرف کردن بو یا لکه دارند را میتوان با استفاده از پرایمر شلاک به شکل مناسبی رنگآمیزی کرد.
- این پرایمر بر روی سطوحی مانند چوب، گچ، پلاستیک و فلز کار میکند.
- پرایمر شلاک سریعتر از پرایمرهای روغنی خشک می شود.
- آنها همچنین تنها پرایمرهایی هستند که میتوانند در دماهای انجماد مورد استفاه قرار گیرند.
- با توجه به خاصیت نرم شدن پرایمر شلاک در دمای بالا، این پرایمر را فقط میتوان در قسمتهای خاصی از سطح به صورت قسمتهای کوچک اعمال کرد که به عنوان پرایمینگ نقطهای نیز شناخته میشود.
۳- پرایمر اکریلیک
- پرایمر اکریلیک بر پایه آب است..
- این نوع پرایمر میتواند با قدرت زیادی در سطوح مختلف ساختمانی نفوذ کند.
- امکان صرفهجویی در رنگ حین رنگآمیزی را به وجود میآورد.
- به راحتی میتوانید پرایمر اکریلیک را اجرا کنید.
- به سرعت خشک میشود.
- بدون بو است
- قیمت مقرون به صرفهای دارد.
۴- پرایمر پلی یورتان
- بر پایه حلال شیمیایی است.
- نفوذپذیری بالا در سطوح مختلف برای جلوگیری از نفوذ رنگ
- چسبندگی بالا
- در سطوح بتنی، چوبی و فولادی مورد استفاده قرار میگیرد.
۵- پرایمر سیمانی
- برپایه حلال و آب است.
- دیوار یا کف سیمانی به دلیل امکان خوردگی بالا، نیاز به پرایمر سیمانی دارد.
- پوششدهی بالایی دارد.
- نفوذپذیری مطلوبی دارد.
- در سطوح سیمانی و بتنی مورد استفاده قرار میگیرد.
۶- پرایمر بتنی
- بر پایه آب است.
- به سرعت خشک میشود.
- چسبندگی بالایی دارد.
- غیرقابل اشتعال است.
- انعطافپذیری بالایی دارد.
- در مناطق مرطوب، پرحرارت و در معرض مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
- در سطوح دیوار و سقف بتنی استفاده میشود.
- برای استفاده در لولههای سیمانی و فلزی کاربرد دارد.
پرایمر دیوار سیمانی
اگر دیوار شما سیمانی است و قصد رنگ آمیزی آن را دارید، حتما باید قبل رنگ آمیزی، از پرایمر ساختمانی استفاده کنید. پرایمر ساختمانی مخصوص دیوارهای سیمانی و بتنی، با نام برند پرایمر سیمانی و پرایمر بتنی شناخته میشوند. بنابراین قبل نقاشی دیوار سیمانی، از پرایمر مخصوص سیمان استفاده کنید. پرایمر سیمانی به سرعت خشک شده و چسبندگی بالایی دارد. از طرفی غیر قابل اشتعال است و انعطافپذیری دارد که میتواند آن را برای سطوح سیمانی و بتنی استفاده کرد.
پرایمر صنعتی
وقتی درباره پرایمر صنعتی حرف میزنیم، منظور محصولی است که برای رنگهای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. رنگهایی مانند اپوکسی، پلی یورتان و شلاک، نیاز به پرایمر مخصوص دارند. به طور مثال میتوان به پرایمر رنگ پلی یورتان اشاره کرد. این نوع پرایمر چسبندگی و نفوذپذیری بالایی دارد و به سرعت خشک میشود. از طرفی کاربرد اصلی این نوع پرایمر صنعتی برای سطوح بتنی، چوبی و فولادی است.
چه زمانی از پرایمر استفاده کنیم؟
- زمانی که قصد دارید دیوار یا سطحی تیره رنگ را به وسیله رنگ روشن رنگآمیزی کنید، نیاز به استفاده از پرایمر در رنگ ساختمان دارید. استفاده از پرایمر در این موقعیت به شما کمک میکند تا بدون نگرانی از رنگ قبلی، رنگ جدید و دلخواه خود را داشته باشید.
- زمانی که قصد دارید از رنگ مبتنی بر آب بر روی رنگ روغنی استفاده کنید، پرایمر به رنگ جدید کمک میکند تا علاوه بر پوشش مناسبتر سطح، چسبندگی مناسبی بر روی لایه قبلی داشته باشد.
- اگر قصد رنگآمیزی بر روی کاغذ دیواری را داشته باشید، پرایمر سطح مورد نظر شما را آماده رنگآمیزی به شکل اصولی و استاندارد میکند.
- در صورتی که سطح مد نظر شما فلزی و یا پلاستیکی باشد، استفاده از پرایمر به منظور جلوگیری از زنگزدگی و زیرسازی مناسب سطح، کمک شایان توجهی میکند.
انواع پرایمر رنگ
اصولا پرایمر رنگ همان پرایمری است که پیش از اعمال رنگ در سطوح مختلف جهت پوششدهی و جلوگیری از مصرف زیاد رنگ مورد استفاده قرار میگیرد. به کاربر بردن پرایمر رنگ در سطوح مختلف میتواند متفاوت باشد. درنظر داشته باشید که رنگها به ۲ دسته ساختمانی و صنعتی تقسیمبندی میشود که به تبع آن، پرایمرهای مورد استفاده در هر کدام از دستههای نیز متفاوت خواهد بود.
به طور مثال، پرایمر مورد استفاده در دیوار گچی با سطح فلزی خودرو متفاوت است. اگرچه اشتراکهایی بین پرایمرهای رنگ صنعتی و ساختمانی وجود دارد اما در برخی موارد نیز تفاوت است و پرایمر مخصوص به خود را دارد.
همانطور که پیشتر اشاره شد، انواع پرایمر رنگ ساختمانی شامل پرایمر روغنی، پرایمر شلاک، پرایمر اکریلیک، پرایمر پلی یورتان، پرایمر سیمانی و پرایمر بتن میشود. این در حالی است که برای رنگهای صنعتی میتوان به پرایمر اپوکسی، اکریلیک، پوشش روی و … اشاره کرد.
چه زمانی از پرایمر استفاده نکنیم؟
- زمانی که دیوار یا سطح مورد نظر شما دچار نمزدگی و لکه نباشد، لزومی به استفاده از پرایمر در رنگ ساختمان خود ندارید.
- اگر رنگ جدید شما مطابقت زیادی با رنگ قبلی دارد و به آن نزدیک است، شما نیازی به استفاده از پرایمر ندارید.
- برخی از رنگهایی که امروزه تولید می شوند، دارای مقداری پرایمر در ترکیب خود هستند. در صورتی که رنگ مورد نظر شما از این دسته است، نیازی به استفاده از پرایمر به صورت جداگانه ندارید.
ترکیب پرایمر و چسب چوب
آیا چسب چوب به پرایمر میچسبد؟ خیر. به خصوص اگر پرایمر پایه روغنی باشد، اجازه نمیدهد چسب چوب به چوب نفوذ کند تا اتصال محکمی برای آن به وجود آورد.
روش استفاده از پرایمر اکریلیک
۱- ابتدا سطح مورد نظر را از نظر وجود رطوبت، چربی و گردوخاک تمیز کنید. اگر دیوار شما تازه ساخته شده، نیازی به تمیز کردن سطح وجود ندارد و به طور مستقیم پرایمر اکریلیک بر روی اعمال شود.
۲- در صورت وجود رطوبت در دیوار، مناطق مرطوب را با کاردک جدا کنید.
۳- بتونهکاری نقاط مرطوب جدا شده از دیوار را شروع کنید.
۴- اجازه دهید بتونه خشک شود.
۵- پرایمر را بر روی سطح مورد نظر اعمال کنید.
۶- پس از ۲ ساعت، میتوانید رنگ مورد علاقه خود را اعمال کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره روش استفاده از انواع پرایمر، مقاله «آموزش استفاده از پرایمر رنگ و دلایل استفاده از آن» را در وب سایت مینیاتور مطالعه کنید.
پرایمر صنعتی چیست
آسترهای صنعتی به عنوان پوشش پایه محافظ برای انواع سطوح فولادی و سایر سطوح صنعتی استفاده میشود. این نوع پرایمرها برای جلوگیری از زنگ زدگی بر روی سطح فلزی و بسیاری موارد دیگر اعمال میشوند که درنتیجه اجازه میدهد تا رنگ به طور ایمن به ساختار سطوح مورد استفاده در صنایع مختلف بچسبد. در واقع، پرایمرهای صنعتی، خراشها، زنگ زدگی، بقایای رنگ قدیمی و سایر عیوب روی سطح را میپوشانند و زمینهای همگن برای رنگ فراهم میآورند.
تفاوت بین رنگ و پرایمر صنعتی در چیست؟ رنگ اغلب از رنگدانههای رزین تشکیل شده است، در حالی که پرایمرها خود رزین هستند. عملکرد اولیه پرایمر صنعتی ایجاد یک مانع محافظ بین رنگ و سطح مورد نظر است. رزینهای داخل پرایمرها سطوح فلزی یا سایر سطوح متخلخل را غیرقابل نفوذ میکنند تا یک پوشش محافظ بادوام ارائه دهند.
از جمله ویژگیهای پرایمرهای صنعتی میتوان به براقیت کم، خشک شدن سریع، مقاوم در برابر خوردگی، VOCهای پایین، مقاوم در برابر مواد شیمیایی اشاره کرد.
پرایمرهای صنعتی کاربردهای مختلفی دارند که از جمله آنها میتوان به خودروسازی، سازههای ساحلی، انبار و سولههای صنعتی و عمومی، پلها، سازههای فولادی، سازه ها و تجهیزات فضای باز، وسایل ورزشی و بازی، اتومبیل، قایق و هواپیما و لوازم جانبی مربوطه، تجهیزات حمل و نقل، لوازم و ماشینآلات، تجهیزات ساختمانی و کشاورزی، تجهیزات ایمنی و امنیتی، مخازن ذخیرهسازی، دستگاههای صنعتی، نردهها و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.
انواع پرایمر صنعتی
۵ نوع اصلی پرایمر صنعتی وجود دارد که شامل پرایمر پلی یورتان، پوششهای اپوکسی، پرایمر روغنی، پوشش های غنی از روی و پرایمر اکریلیک میشود. در حالی که پرایمرهای پایه آب نباید روی سطوح فلزی اعمال شوند، گزینههای دیگر پرایمرهای ضد زنگ، پرایمرهای گالوانیزه و پرایمرهای اکسید آهن، گزینههای مناسبتری در این زمینه هستند.
استفاده از پرایمر بلافاصله پس از آمادهسازی سطح میتواند به جلوگیری از زنگ زدگی یا تجمع گرد و غبار کمک کند. پوشش های درست باعث میشود محصولات تولیدی دوام بیشتر و ظاهر بهتری داشته باشند. تنوع سطوح پوشش داده شده بسیار زیاد است: انواع سطوحی که پرایمر صنعتی در آن مورد استفاده قرار میگیرد شامل سطوح فلزی، چوبی، پلاستیکی و کامپوزیت، لاستیکی، شیشهای، چرمی و … میشود.
۱- پرایمر پلی یورتان
تولیدکنندگان از پرایمر پلی اورتان در طیف وسیعی از محیطها استفاده میکنند که اغلب به عنوان پوشش نهایی محافظ بر روی سایر پرایمرهای صنعتی فرموله شده مورد استفاده قرار میگیرد. پلی یورتانها در برابر سایش مقاوم هستند و میتوانند دوام را برای مقاومت در برابر سایش و پارگی افزایش دهند.
این پرایمرها رنگ صنعتی را حفظ میکنند و در صورت تمایل میتوانند ظاهری جذاب و براق برای آن به وجود آورند. پرایمر پلی یورتان دوام خوبی در برابر اشعه ماوراء بنفش و عوامل جوی دارند. به همین خاطر، پرایمر پلی یورتان انتخاب مناسبی برای کاربردهای فضای باز هستند.
پرایمر پلی یورتان در شرایط مرطوب یا زیر آب نیز مقاومت کافی از خود نشان میدهد. با این حال این محصول در مواجهه با نور UV تمایل به محو شدن دارد. این پوششها علاوه بر محیط باز، میتوانند در محیطهای داخلی نیز به خوبی عمل کنند.
۲- پرایمر اپوکسی
پوششهای اپوکسی به خوبی به سطوح مختلف میچسبند. این محصول در برابر هوا و سایش، مقاومت بالایی از خود نشان میدهد. پوششهای اپوکسی نیز نسبت به سایر پرایمرهای پوششی، دمای بالاتری را تحمل میکنند. اگر مواد اپوکسی به درستی فرموله شود، میتواند در برابر حرارت بالا نیز تاب بیاورد.
پرایمر اپوکسی اغلب در سیستم های دو یا سه بخشی اعمال میشوند. به عنوان یک لایه پایه، کاربر ممکن است در یک سیستم سه بخشی، متشکل از یک پایه روی، یک بایندر اپوکسی و یک پوشش نهایی، سازنده ممکن است یک روکش پلی اورتان را برای زیبایی و عملکرد برتر تعیین کند.
پرایمر روغنی
پوششهای روغنی در برابر اثرات محیطهای مختلف مقاومت میکنند. آنها ممکن است به صورت سفارشی فرموله شوند تا در محیطهای داخلی، خارجی، زیر آب و زیرزمینی به طور موثر عمل کنند. خشک شدن پوششهای آلکیدی ممکن است نسبت به سایر پوششها بیشتر طول بکشد، زیرا باید در برابر اکسیژن نفوذپذیر باشند. به این ترتیب، گرما اغلب برای سرعت بخشیدن به واکنش شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
پوششهای غنی از روی
این پوششهای با کارایی بالا از گرد و غبار روی به عنوان رنگدانه جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی استفاده میکند. پوششهای روی اغلب با چسب های رزین اپوکسی یا پلی یورتان ساخته میشوند.
پوششهای روی به ویژه در هنگام استفاده بر روی فولاد موثر هستند و محافظت در برابر خوردگی را به دو شکل انجام میشود که شامل ایجاد یک پوشش گالوانیزه ای و یک پوشش پلیمری است. پوشش های غنی از روی بادوام هستند و در برابر سایش مقاوم هستند.
پرایمر اکریلیک
پرایمر اکریلیک دارای مزایای بسیاری از جمله قابلیت خشک شدن سریع و براقیت بالا هستند. این نوع محصولات چسبندگی بالایی برای سطوح مختلف به وجود میآورند پرایمر اکریلیک اغلب به مواد کمتری نیاز دارند و میتوانند مقاومت در برابر خوردگی محصول پوشش داده شده را افزایش دهند.
قیمت پرایمر ساختمانی
قیمت پرایمر ساختمانی بر اساس عوامل مختلف تعیین میشود. به طور مثال، یکی از عوامل مهم در تعیین قیمت پرایمر ساختمانی میتوان به میزان پوششدهی بر اساس متر مربع اشاره کرد. همچنین هر کدام از انواع پرایمرها و کاربردهای آنها نیز در نحوه قیمتگذاری این محصول تعیینکننده است. با این حال، پرایمر مبتنی بر آب شامل پلاستیک و اکریلیک، قیمت ارزانتری نسبت به سایر انواع پیرامرها دارند. برای کسب اطلاع از قیمت انواع پرایمر ساختمانی، به وبسایت فروشگاه اینترنتی رنگ، چسب و ابزار مینیاتور مراجعه کنید.
قیمت پرایمر دیوار سیمانی
پرایمر دیوار سیمانی، نوعی پرایمر بر پایه آب و حلال است که در سطوح سیمانی و بتنی مورد استفاده قرار میگیرد. جهت اطلاع از قیمت پرایمر دیوار سیمانی، با کارشناسان متخصص ما فروشگاه اینترنتی رنگ، چسب و ابزار مینیاتور تماس بگیرید.
قیمت پرایمر بتنی
قیمت پرایمر بتن به علت موارد استفاده به ویژه در مناطق دارای خطر خوردگی، حرارت و مواد شیمیایی، نسبت به سایر انواع پرایمر بیشتر است. از مزایای پرایمر بتن میتوان به خشک شدن سریع، غیرقابل اشتعال و … اشاره کرد. جهت اطلاع از قیمت پرایمر بتنی، با کارشناسان متخصص ما فروشگاه اینترنتی رنگ، چسب و ابزار مینیاتور تماس بگیرید.
جمعبندی
در این مقاله تلاش کردیم تا به موضوع پرایمر ساختمانی و کاربردهای آن بپردازیم. پرایمرها موادی هستند که نه تنها سطح مورد نظر را برای رنگآمیزی آماده میکنند، بلکه میتوانند از نفوذ رنگ به دیوار و مصرف بیشتر آن حین رنگآمیزی جلوگیری به عمل آورند.
انواع پرایمر ساختمانی شامل پرایمر رنگ روغنی، پرایمر مبتنی بر آب و پرایمر شلاک میشود. در این مقاله به موضوعاتی مانند پرایمر ساختمانی، مزایای پرایمر ساختمانی، انواع پرایمر، چه زمانی از پرایمر استفاده کنیم؟ چه زمانی از پرایمر استفاده نکنیم؟ روش استفاده از پرایمر اکریلیک، ترکیب پرایمر و چسب چوب، قیمت پرایمر ساختمانی، قیمت پرایمر دیوار سیمانی و قیمت پرایمر بتن پرداختیم. در صورتی که نیاز به مشاوره برای خرید انواع پرایمر ساختمانی را دارید، با کارشناسان متخصص ما در فروشگاه اینترنتی رنگ، چسب و ابزار مینیاتور تماس بگیرید.
سوالات متداول
آیا باید قبل از رنگآمیزی سطوح مختلف، پرایمر زد؟
بله کاملا. یک پرایمر سطوح مختلف را آماده میکند تا ضمن بسته شدن منافذ سطوح، امکان چسبندگی رنگ به سطح را فراهم نماید.
رنگ پرایمر برای چه مواردی استفاده میشود؟
رنگ پرایمر مادهای است که پیش از رنگآمیزی روی سطوح مختلف اعمال میشود تا رنگ را روی آن قوام بخشد.
آیا پرایمر رنگ ضد آب است؟
بله. پرایمرها نه تنها ضد آب و با کیفیت بالا هستند، بلکه یکپارچگی ساختاری دیوار و رنگ را افزایش میدهد.
چه زمانی باید از پرایمر استفاده کنیم؟
وقتی شما قرار است یک دیوار تازه ساخته شده را رنگآمیزی کنید. وقتی دیوار خانه خود را ترمیم و بتونه زدهاید، باید نقاط بتونهکاری را پرایمر بزنید. وقتی دیوار خانه شما کاغذ دیواری است.